Kantoren

Werken doet u het liefst in een kantoor waar mensen snel de weg naartoe vinden. Met een kantoorruimte in Zen-Park zijn ligging en visibiliteit alvast geen probleem! Enerzijds hebben wij een semi-industrieel kantoorgebouw dat gebouwd werd in 2018, anderzijds wordt een gloednieuw kantorencomplex gebouwd naast de kmo-units.

  • Optimale ligging met uitzonderlijke visibiliteit
  • Bestaand gebouw: polyvalente ruimte op het gelijkvloers, kantoren van 556 m² op de eerste verdieping
  • Nieuwbouw: 2 verdiepingen van 434 m² met buitenterras en zicht op het water
  • Kopen of huren
  • Moderne technieken aanwezig
  • Parking aan het kantoor.

CONTACTEER ONS

Strategisch gelegen en aangenaam

Onze bestaande kantoorruimte van 556 m² ligt op de eerste verdieping van het gebouw aan de ingang van Zen-Park, langs de Humaniteitslaan. Vlot bereikbaar én goed zicht baar. Bovendien voorzagen we moderne technieken en veel lichtinval om u en uw medewerkers dag in, dag uit een aangenaam werkklimaat te garanderen. Over parking hoeft u zich ook geen zorgen te maken: we voorzagen voldoende plaatsen vlak voor het kantoorgebouw.

De functionele nieuwbouwkantoren liggen op de zuidhoek van de ontwikkeling. De moderne kantoren zullen gerealiseerd worden op 2 niveau’s met industriële look. Deze hebben zicht op het water en een buitenterras op de eerste verdieping. De vrije hoogte bedraagt 2,70 m en er is parking vlak voor het gebouw.

CONTACTEER ONS NU

1/3

Wat zeggen uw
toekomstige buren?

Een aantal mooie bedrijven vertoeven al dagelijks op Zen-Park. We laten u graag al even kennismaken.

 

GF+ – Bart Van Bastelaere
De vlotte bereikbaarheid, parking en een kwalitatieve vastgoedontwikkeling waren voor ons doorslaggevend om te kiezen voor Zen-Park. Onze kwalitatieve en modern uitgeruste kantoren geven het nodige comfort aan onze werknemers en ondersteunen de werking van ons bedrijf. Zen-Park is een echte aanrader!
Plastic Omnium – Michel Huyghe
Zen-Park is voor Plastic Omnium de ideale vlot te bereiken uitvalbasis aan de rand van Brussel, waardoor wij snel onze klanten kunnen bedienen. De gebouwen die voor ons op maat werden gerealiseerd, geven ons het nodige comfort, zijn zichtbaar vanop de R0 en faciliteren ons in de ontplooiing van onze activiteiten. De samenwerking met Alides loopt gesmeerd en professioneel.
Sepcco – Kevin Pomeranc
De combinatie van een kantoor met een opslagruimte is voor ons het ideale bedrijfsgebouw. Dit stelt ons in staat om klanten in een representatief kantoor te ontvangen en onze verschillende producten direct aan hen te presenteren. De visibiliteit die we hebben dankzij de liggen langsheen de Humaniteitslaan en de bereikbaarheid is voor ons een absoluut voordeel.